· 

Winket B.V. kiest voor de oplossingen van Kyocera

Het gerenommeerde bouwkostenadviesbureau Winket B.V. kiest wederom voor DocuCom als leverancier van de nieuwste Kyocera TASKalfa systemen.

Winket B.V. is een adviesbureau dat zich onder andere bezig houdt met kostenbegeleiding van bouwprojecten.

 

Deze kostenbegeleiding is erop gericht om opdrachtgevers en architecten inzicht te geven in de economische implicaties van voorgestelde planvarianten. Dit gebeurt op alle schaalniveaus, van initiatief tot uitvoering. Het bureau voert adviesopdrachten uit in heel Nederland.

Energiegebruik, onderhoud en duurzaamheid nemen een steeds belangrijkere plaats in bij het samenstellen van een juiste bouwkostenbegroting.

Gedurende het inventarisatiegesprek gaf directeur Tim de Jonge aan op zoek te zijn naar een documentsysteem dat bovenstaande aspecten vertegenwoordigt. Aangezien Winket al jarenlang ervaring heeft met de systemen van Kyocera was de keuze voor de nieuwste TASKalfa 2553ci snel gemaakt:

  • Deze systemen kenmerken zich door een laag energieverbruik. Printen: 510 W Kopiëren: 510 W Low-power modus: 50 W Stand-by: 50 W Slaapstand: 0,7 W.
  • De TASKalfa 2553ci systemen zijn op zo'n manier ontworpen dat ze zo min mogelijk onderhoud nodig hebben. Maar mocht het systeem een keer onderhoud nodig hebben dan zorgen de engineers voor de beste service en support.
  • En de TASKalfa machines zijn ontworpen met het milieu in gedachten. Kyocera probeert de milieu-impact zo laag mogelijk te houden door minder grondstoffen te gebruiken. Het Toner return programma waar Winket inmiddels gebruik van maakt is daar een mooi voorbeeld van.

Voor info over Adviesbureau Winket: www.winket.nl / bouwkosten@winket.nl

Voor info over DocuCom: www.docucom.nl / info@docucom.nl