Partners

Document partners

DocuCom werkt samen met gerenommeerde fabrikanten en distributeurs. Met merken als Kyocera, Konica Minolta, HP en de online trader Allecopiers.nl leveren wij de juiste apparatuur om zorgeloos te printen, kopiëren, scannen en mailen. De hoogste kwaliteit tegen scherpe prijzen.

 

Is het tijd voor onderhoud of heb je onverhoopt last van een storing? Onze service- en netwerk engineers staan in heel Nederland voor jou klaar! 

 

Lease partners

DocuCom maakt gebruik van flexibele lease overeenkomsten. Je kunt zelf de looptijd bepalen (vanaf 24 maanden) dus geen langlopende contracten. Indien jouw onderneming verandert dan veranderen wij met jullie mee! Bovendien kun je met DocuSign al je contracten heel gemakkelijk digitaal ondertekenen. Leasen via DocuCom werkt dus heel eenvoudig, snel en persoonlijk.

 

ICT partners

Een goed functionerend IT systeem is onmisbaar in elke onderneming. DocuCom beschikt over een uitgebreid netwerk IT specialisten die voor elke vraag een antwoord hebben. Tevens werken wij met IT beheerders samen in projecten om bijvoorbeeld de documentenstromen binnen je organisatie te optimaliseren. Ben jij systeembeheerder en wens je ook een samenwerking met ons aan te gaan,  klik hier voor meer informatie.