Kyocera en DocuCom

KYOCERA Document Solutions Nederland B.V. 

 

Kyocera Document Solutions ontwerpt en produceert al decennialang milieuvriendelijke documentoplossingen, printers, multifunctionals en software voor kleine én grote organisaties in de hele wereld. Onderzoeksinstituut BLI heeft de kleurenmultifunctionals van Kyocera aangemerkt als het meest betrouwbaar.

 

Duurzame producten met unieke kenmerken

 

 

Alle Kyocera-printers en -multifunctionals hebben een drum die tot wel 500.000 afdrukken meegaat. In de tussentijd hoeft dus alleen de toner vervangen te worden. Kyocera-toner is speciaal ontworpen om bij een veel lagere temperatuur te hechten op het papier. Hierdoor verbruiken hun printers en multifunctionals weinig elektriciteit. Dit alles betekent minder afval en een lager energieverbruik. Beter voor het milieu en goed voor uw portemonnee.

 

KYOCERA Document Solutions is verantwoordelijk voor de verkoop van geavanceerde en milieuvriendelijke documentoplossingen in Nederland uitsluitend via gecertificeerde dealers zoals DocuCom. KYOCERA voert een uitgebreid portfolio zwart-wit en kleurenprinters en multifunctionals.