Overname print- of kopieerovereenkomst

Teveel betalen wil toch niemand?

DocuCom neemt dagelijks bestaande lease- en serviceovereenkomsten over. Hierdoor zijn wij in staat om je bedrijf te voorzien van volledig nieuwe apparatuur zonder dat je daar financieel nadeel van ondervindt.

 

100% Besparingsgarantie

Bij contracten die een restperiode hebben van 24 maanden of korter bieden wij 20% tot 40% besparing op de huidige kosten. 

Bij contracten met een restperiode van 24 tot 36 maanden bieden wij een voordeel dat op kan lopen tot 15% besparing op de huidige kosten.

 

Succes Story

DocuCom kwam onlangs in contact met een bedrijf dat al jarenlang zaken deed met een leverancier van kopieersystemen en multifunctionals. Na analyse van de bestaande overeenkomst bleek dat elk jaar een forse indexering plaatsvond over het gehele maandbedrag.

Bovendien werden de gemaakte scans gefactureerd en was er een hoge meer afdrukprijs overeengekomen. De looptijd van de overeenkomst bedroeg 84 maanden en zou zonder pardon stilzwijgend met eenzelfde termijn worden verlengd!

 

DocuCom bood deze klant een duidelijke flexibele overeenkomst aan zonder adders onder het gras en realiseerde tevens een kostenbesparing van meer dan 20% met de nieuw geïnstalleerde documentsystemen.

 

Ook interesse in een vrijblijvende analyse van je bestaande overeenkomst?

Bel 073 - 850 80 58

 

Of upload je contractgegevens en vraag hier direct je vrijblijvende offerte aan.