Partner worden

DocuCom ontzorgt ICT'ers

Behoort het leveren van kopieer-, print-, scanapparatuur niet tot je core business maar wil je jouw klanten wel volledig kunnen bedienen? Dan is samenwerken met DocuCom een juiste oplossing.

 

Transparant en onafhankelijk

Jij blijft als aanspreekpunt verantwoordelijk voor je klant. ICT’ers en systeembeheerders genieten vaak veel vertrouwen bij hun klanten en dat willen wij graag zo houden. Wij adviseren jou aan de achterzijde wat de mogelijkheden zijn, zodat je een juist advies kunt uitbrengen. Regelmatig gaan wij onder de naam van onze partners mee naar een klant om samen het project te realiseren.

Wij leveren onder andere Canon, Develop, HP, Konica Minolta, Kyocera, Ricoh en Xerox. De installatie kun je eventueel zelf doen en je kunt de service zelf of door ons laten verzorgen.

 

Verdienmodel naar keuze

We spreken een verdienmodel naar keuze met je af; bijvoorbeeld een percentage van de omzet of een vaste fee, zodat jij geen rompslomp hebt maar wel de financiële voordelen. Liever gewoon een scherpe inkoopprijs en wil jij de marge zelf bepalen? Ook dat is geen probleem, alles is bespreekbaar.

Aangezien wij een van de grootste onafhankelijke dealers zijn, kunnen wij bij onze leveranciers de beste inkoopprijzen realiseren waar jij en jouw klant van profiteren.

 

Wij kennen de markt

De documentwereld wordt (helaas) vaak gekenmerkt door ondoorzichtige langlopende contracten, leasebedragen, serviceovereenkomsten en contractovernames. Het volledig ‘uitpluizen’ van deze overeenkomsten is vaak een tijdrovend en ondoenlijk karwei. Maar voor ons is het met 20 jaar expertise op dit gebied niet alleen de dagelijkse praktijk maar ook een fluitje van een cent. Wij nemen desgewenst het traject van inventarisatie tot en met implementatie uit handen en ontzorgen jou als partner volledig. Dan kun jij doen waar je goed in bent namelijk; het ICT beheer bij jouw klanten.

 

Meer informatie 

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op: bel 073 – 850 80 58 of mail naar info@docucom.nl.