· 

Technical Systems B.V. kiest voor DocuCom

Onlangs heeft DocuCom in opdracht van Stephan Hensen operationeel manager van Technicals Systems B.V. een viertal locaties voorzien van Kyocera multifunctionals.

Tijdens de inventarisatie gaf Hensen aan op zoek te zijn naar complete bedrijfszekere multifunctionele systemen en is de keus uiteindelijk op Kyocera gevallen.

Stephan Hensen legt uit:

‘Technical Systems is gespecialiseerd in preventief, curatief onderhoud, reparatie, revisie, storingen, van machineparken, productielijnen, verpakking machines, installaties en apparatenbouw.

Onze medewerkers zijn ons werkkapitaal en daar investeren wij dan ook in. Zij zijn geselecteerd op het juiste opleidingsniveau en attitude daarnaast hebben zij allen een ruime ervaring in de branche. Uiteraard besteden wij ook veel aandacht aan bijscholing en het op peil houden van de kennis van onze medewerkers. Verder zijn al onze medewerkers VCA – gecertificeerd.

Volgens Kyocera Business partner DocuCom sluit onze gedachte naadloos aan bij de visie van Kyocera die evenals Technical Systems B.V. haar klanten toegevoegde waarde wil leveren middels betrouwbare, hoogwaardige en gecertificeerde documentoplossingen door een team van gemotiveerde en professionele medewerkers. Niet alleen deze visie maar ook de prettige en open gesprekken met DocuCom heeft ons doen besluiten voor hen te kiezen en voor de multifunctionele systemen van Kyocera.’

 

Voor info over Technical Systems: www.technicalsystems.eu / info@technicalsystems.nl

Voor info over DocuCom: www.docucom.nl / info@docucom.nl