Hendriks Installatietechniek
Klantverhalen · 15. oktober 2024
Onlangs heeft eigenaar Jos Hendriks van Hendriks Installatietechniek opnieuw gekozen voor de oplossingen van DocuCom waarbij alle zorg uit handen wordt genomen.
Condor kiest wéér voor Konica
Klantverhalen · 15. oktober 2024
Condor is dé specialist op het gebied van testgewichten. Dankzij een uniek modulair systeem kan een gewicht precies worden aangepast aan de wensen van de klant. De voordelen hiervan zijn: lagere transportkosten en alles – van klein tot heel groot – is te testen. Een aantal jaar geleden is Condor verhuisd naar de haven van Rotterdam en zijn de activiteiten uitgebreid met industriële opslag. Hier is een uniek pand geplaatst van ruim 12.000 m2. Edwin Gruis -Managing Director- van Condor...
Klantverhalen · 03. februari 2020
Het gerenommeerde bouwkostenadviesbureau Winket B.V. kiest wederom voor DocuCom als leverancier van de nieuwste Kyocera TASKalfa systemen. Winket B.V. is een adviesbureau dat zich onder andere bezig houdt met kostenbegeleiding van bouwprojecten. Deze kostenbegeleiding is erop gericht om opdrachtgevers en architecten inzicht te geven in de economische implicaties van voorgestelde planvarianten.